Even voorstellen


Mijn naam is Karin Walda. Ik ben in 1965 geboren in Amsterdam en woon sinds mijn 5e jaar in Friesland. 

Ik ben een creatief en veelzijdig mens en al mijn creatieve uitingen vragen om een ruimte waar ik ze kan plaatsen. Als je geïnteresseerd bent in mij als persoon, kun je hier je hart ophalen en misschien een redelijke indruk krijgen van wie ik ben en waar ik voor sta. Wat mijn drijfveren in het leven zijn en het pad dat ik daarvoor bewandel en bewandeld heb.

Ik ben op de eerste plaats mens. Gewoon zoals ieder ander, maar daarnaast heb ik sommige eigenschappen die anderen niet of minder hebben. Ik ben heldervoelend, helderhorend, helderwetend en helderziend. Ik krijg mijn informatie door via jouw ziel, jouw lichaam en mijn gids(en). De informatie die ik doorgeef, is dus niet mijn kennis (wat ik geleerd heb), maar innerlijke wijsheid die ik door mag geven. Dat is een proces waar ik persoonlijk buiten sta, het wordt mij alleen aangereikt om door te geven.  

Het woord paragnost omschrijft een deel van mijn vaardigheden: Het woord paragnost (afgeleid van paragnosie) betekent letterlijk "bijzonder zintuiglijke waarnemer". In correcter Nederlands betekent het woord "iemand die buitenzintuiglijk kan waarnemen". Dit betekent dat een paragnost meer kan waarnemen dan een gemiddeld persoon met de gebruikelijke zintuigen (ogen, oren, neus etc.). Maar uiteindelijk zijn mijn gaven/vaardigheden niet in één woord vast te leggen. Het is iets wat je gewoon mag ervaren en daarna je eigen omschrijving daaraan geven. Het is tenslotte een persoonlijke beleving. 

Mijn mediamieke gaven mag ik inzetten om mensen bewuster te maken van zichzelf en de wereld om hen heen. Door het vergroten van je bewustzijn, zal je innerlijke kracht toenemen. Deze innerlijke kracht heb je nodig om stevig in je schoenen te (kunnen) staan. Zowel op je werk, in relaties als bij het doorlopen van je levenslessen is je innerlijke kracht een essentieel deel van jou. Iedereen heeft het, alleen weet niet iedereen hoe ze dit op de meest effectieve manier in kunnen zetten. Ik help mensen om te ontdekken hoe ze die kracht in zichzelf naar boven kunnen halen en in kunnen zetten. 

Waar ik me zoveel mogelijk op focus: mezelf, positiviteit, onvoorwaardelijke liefde, bewustwording, (persoonlijke) ontwikkeling, (lichaams) communicatie, groei,  energie, gevoel, coachen, emoties, vertrouwen, oplossingen, mogelijkheden, eerlijkheid, oprechtheid, humor, verbinden, (onderlinge) verbanden (leggen), helen, creëren, opbouwen.

Waar probeer ik me zoveel mogelijk van afzijdig te houden: negativiteit, bekrompenheid, beperkingen, slachtoffer (rol spelen), afhankelijkheid, dat kan niet, afbreken van jezelf en anderen, angst, vijandigheid, geroddel, schijnheiligheid, vernederen van jezelf en anderen, veroordelen, afgunst, aanstellerij, drama maken en verder alles wat een negatief gevoel geeft of wat veel energie verslindt en niets oplevert. 

 
1550