Mijn dagelijkse werk TLCC

In mijn praktijk geef ik diverse behandelingen (kijk voor mijn overige werkzaamheden en new age winkeltje op mijn andere website: www.energiediamant.nl ), maar het grootste gedeelte bestaat uit het behandelen en coachen van mensen met de door mij ontwikkelde behandelmethode TLCC (Transfiguratieve Lichaams Communicatie & Coaching).




Het is een behandelmethode die gericht is op het positief veranderen van je gezondheid en je leven door je bewust te maken van je eigen persoon(lijkheid), emoties,  handelen, voelen en denken en van daaruit de verantwoording kunnen en willen dragen voor jouw leven.

Ik werk voor zowel personen als bedrijven en kan ingezet worden om je te begeleiden met als doel: je gezondheid en leven positief te veranderen naar wat voor jou als uniek persoon nodig is. Dit kan preventief of naar aanleiding van klachten.

 

Ik heb de gave gekregen om via het lichaam contact te maken met de ziel en hiermee te communiceren. Voor vele mensen misschien een "zweverig" of "eng" iets, maar ik zie het alleen maar als een prachtige manier om bewust te worden van jouw kwaliteiten en  waar nodig: hoe we die kunnen versterken. Maar ook wat je valkuilen zijn en hoe je daar op de beste manier mee om kunt gaan om jouw veiligheid te handhaven. Het is letterlijk: "inside information" En alle informatie en aanwijzingen die je nodig hebt, zal ik ook in zo simpel mogelijke taal overbrengen (via zogenaamde "Jip- en Janneke taal"), want het is belangrijk dat iedereen ermee kan werken. Dus bij bv een (huis)vrouw zal ik voorbeelden geven uit de dagelijkse (huishoudelijke) praktijk. Terwijl ik bij bv. een vrachtwagenchauffeur meer termen gebruik die te maken heb met motoren enz. Zo krijgt iedereen een op maat gemaakte en unieke ondersteuning en begeleiding om zelf tot het beste resultaat te komen. Het is tenslotte jouw leven en jij mag bepalen hoe jij dat wilt invullen en de uitvoering ervan ligt ook geheel in jouw handen.



 

Het eerste belangrijke onderdeel hiervan is: communicatie met je lichaam (dus communicatie met jezelf). Luister naar de taal van je lichaam en leer wat je lichaam jou wil vertellen.

 

Het tweede belangrijke onderdeel hiervan is: de emoties die zich in jouw leven hebben afgespeeld of nog spelen en die een plaatsje hebben gekregen in jouw lichaam.  Je lichaam zal hier telkens mee in aanraking komen en je lichaam zal de aanwezigheid van (onverwerkte) emoties laten zien door middel van lichamelijk en/of geestelijk klachten en/of onrust.

 

Het derde belangrijke onderdeel hiervan is: richten op positiviteit. Het is voor mij véél meer dan werk alleen, het is mijn tweede natuur en mijn manier van leven. En natuurlijk ben ik ook wel eens van "mijn padje af" en richt ik me op negativiteit, maar ik merk dat het voor mij net zo belangrijk is als zuurstof, zonder positiviteit stik ik en is er voor mij geen leven mogelijk! En eigenlijk is dit voor iedereen van levensbelang, alleen beseft (nog) niet iedereen dit.

 

Het vierde belangrijke onderdeel is: communicatie naar de buitenwereld toe. Het is héél belangrijk om te leren hoe je jouw behoeften (wat heb ik nodig), jouw grenzen (jouw veiligheid), jouw uniekzijn (wie ben ik) en jouw manier van leven (hoe handel ik) aan een ander duidelijk kunt maken.

 

Dit alles en nog héél veel meer, komt in de behandeling aan bod. Ik neem jouw persoon, jouw leven en jouw gezondheid als zéér serieus. En soms kan de gegeven informatie (vanuit het lichaam) héél confronterend zijn, maar tegelijkertijd doordrenk ik alles met véél humor. Juist om alles luchtig te houden en je te motiveren om dicht naar jezelf toe te gaan en daar te blijven. Jij bent namelijk voor jou het aller belangrijkste op aarde of daar willen we naar toe gaan, want jij bent uniek en jij bent waardevol!!!

 

Ik geniet er dan ook van om andere mensen daarbij te ondersteunen en te begeleiden.

 

Dit alles is zéér belangrijk bij: 

  • preventie (zorgen dat je niet ziek wordt of klachten krijgt)

  • herstel (als er al ziekte of klachten aanwezig is/zijn)




De enige vraag die telt: gun ik mezelf het mooiste leven wat ik kan leven, namelijk het leven zoals IK ben.


Als je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak  met me maken voor een behandeling, een workshop of lezing.

Zowel voor particulieren, verenigingen,  als bedrijven.

Neem dan contact op met me via het contactformulier voor de mogelijkheden of bel: 0511-441668.


 



002861