Welkom op de website van Karin Walda

Wat fijn dat je mijn website bezoekt.


Je kunt hier alle informatie vinden over mij en mijn behandelmethode TLCC.

Ik hoop dat ik je kan en mag inspireren om op zoek te gaan naar je ware zelf en ik wil je daar graag bij ondersteunen.

Heb je vragen voor me, aarzel dan niet en stel ze gewoon! Alles begint met een open communicatie. Je kunt hier je vraag stellen. 

Ik spreek je aan met je, omdat ik persoonlijk contact héél belangrijk vind en ik met mijn werk héél dicht bij jou, jouw gevoel en jouw emoties kom en dan werkt het niet om afstandelijk naar elkaar toe te zijn. Dit betekent echter niet dat ik geen respect heb voor jou of bv een ouder iemand, want het respect staat bij mij hoog in het vaandel. Ik zorg er op deze manier alleen voor dat de afstand tussen ons verkleind wordt.


 

Gratis lezing door Karin Walda


Je kunt me aanvragen voor een gratis lezing over het thema: "Ik mag er zijn".

Veel mensen worstelen met de vraag hoe ze krachtig(er) in het leven kunnen staan. Dat begint met het gevoel....Ik mag er zijn!

Ik wil jou graag inspireren om dat gevoel ook op te pakken. En daarom geef ik de mogelijkheid om gratis naar mijn verhaal te luisteren.

Meer weten? Klik hier


 

010513