KarinWalda.nl  

Welkom op de website van KarinWalda.nl


Mijn creatieve werk


Ik ben in het gelukkige bezit van een zéér creatief brein en wil hier ook graag uiting aan geven. 

Ik ben communicatief zéér sterk en ben dagelijks bezig met emoties, zowel van mezelf als van anderen. Dit is een passie en missie van me die ik als persoon graag volg, maar ook in mijn werk als lichaams-, energetisch- en emotioneeltherapeut staat dit centraal.

Hierbij merk ik dagelijks dat veel mensen moeite hebben om hun gevoelens/emoties op een goede manier te uiten.

Dit omdat het te heftig is, omdat ze de woorden ervoor niet kunnen vinden doordat ze de verschillende emoties niet of niet goed kennen of omdat ze moeite hebben om zichzelf en hun gevoelens te tonen aan zichzelf en de buitenwereld. 

Ik ben altijd aan het schrijven en dichten, iets wat voor mezelf heel verhelderend en helend werkt. 

Daarnaast is fotograferen (en dan vooral van de natuur en de vrolijke/positieve en eigenzinnige kant van mensen weergeven) een andere passie van me, dus wat is het mooi dat ik de mogelijkheid heb om al deze eigenschappen en kwaliteiten samen te voegen en mezelf en anderen daarmee te verblijden.


Je kunt op de volgende pagina's een deel van mijn creaties zien.